Tejping - plochonoží varianta II.

26.08.2015 09:30

Tejpování ploché nohy - příčná i podélná klenba.

Použití tejpu:

Kine-MAX 4 Way Stretch Tape

  • poskytuje úlevu od bolesti,
  • vytváří vnější podporu,
  • zajišťuje stabilitu,
  • stimuluje rychlejší zotavení poraněných či bolavých svalů a kloubů,
  • pomáhá bez ztráty komfortu a volnosti pohybu...

Kine-MAX Tape je navržen tak, aby splňoval veškeré požadavky profesionálních sportovců a stimuloval jejich výkony.

Funkce Kine-MAX Tape je založena na principu povzbuzení nervové a oběhové soustavy, která pozitivně ovlivňuje muskuloskeletární a lymfatickou soustavu.
Po nalepení Kine-MAX Tape zvyšuje proudění lymfatického a krevního oběhu, zároveň dochází ke snížení tlaku na cévy a stimuluje kožní receptory.
Všechny tyto faktory pozitivně ovlivňují a urychlují proces hojení. Kine-MAX Tape je využíván nejen sportovci, ale fyzioterapeuty, chiropraktiky a lékaři z ostatních oborů.

Celý článek zde

Alena Jelínková

Aplikace nehtového rovnátka PODOFIX

27.08.2015 10:54
Jelikož jsem dotazována svými klienty na aplikaci nehtového rovnátka, rozhodla jsem se, že vám jsem pro zajímavost vložím video, jak se tato pomůcka aplikuje... :-)  Zkušenosti mám takové, že klienti odchází již po první aplikaci bez bolesti a to je pro mne důležité! zde jsou slíbená videa:

Tejping - plochonoží varianta II.

26.08.2015 09:30
Tejpování ploché nohy - příčná i podélná klenba. Použití tejpu: Kine-MAX 4 Way Stretch Tape poskytuje úlevu od bolesti, vytváří vnější podporu, zajišťuje stabilitu, stimuluje rychlejší zotavení poraněných či bolavých svalů a kloubů, pomáhá bez ztráty komfortu a volnosti pohybu... Kine-MAX...